Direct naar content
Logo Rotterdam staat om jou te springen, ga naar de voorpagina

In Rotterdam kan iedereen zichzelf zijn

Van 31 juli tot en met 8 augustus is het pride week. In deze week wordt gevierd dat iedereen zichzelf mag zijn. Ook in Rotterdam moet iedereen zichzelf kunnen zijn. Ben jij student en heb je moeite met je seksualiteit? Neem dan eens een kijkje op de website van het COC.

De website van het COC is een website voor de LHBTI+ community. Het COC Rotterdam is onderdeel van COC Nederland en komt op voor de belangen van de LHBTI’s. De organisatie zet zich in voor gelijke rechten, emancipatie en sociale acceptatie van LHBTI’s in Nederland en het buitenland. Het COC streeft naar een diverse en inclusieve wereld waar mensen zich tot hun volle potentieel kunnen ontwikkelen, ongeacht hun seksuele oriëntatie, genderidentiteit of -expressie en geslachtskenmerken. Het COC werd opgericht in 1946 en is daarmee de oudste nog bestaande LHBTI-organisatie ter wereld.

Het COC heeft regelmatig spreekuur voor informatie en advies. Kijk voor meer informatie op: COC Rotterdam | COC Rotterdam is dé LHBT-organisatie voor Informatie & Advies, hulp en steun bij homoseksualiteit.

Gerelateerde artikelen