Direct naar content
Logo Rotterdam staat om jou te springen, ga naar de voorpagina

Perspectiefpact

Als nieuwe student vinden er allerlei veranderingen plaats in je leven. Je wordt zelfstandiger, gaat misschien wel op jezelf wonen en je krijgt meer financiële verantwoordelijkheden. En dat brengt ook zorgen met zich mee.

Naast geld verdienen, ga je het ook weer uitgeven. Aan bijvoorbeeld huur, boodschappen of je zorgverzekering. Maar wat als je de huur niet kunt betalen omdat je bijbaan wegvalt? Of als je te weinig geld hebt om boodschappen te doen? Omgaan met geld kan best lastig zijn. Mochten er problemen ontstaan, dan helpt de gemeente Rotterdam je met het Perspectiefpact.

Geldtekort

Perspectiefpact Het Perspectiefpact is er voor alle Rotterdamse jongeren met geldproblemen. Het kan gaan om grote problemen, zoals schulden. Maar ook met vragen over bijvoorbeeld budgetbeheer, sparen, werken en andere financiële onderwerpen, kun je terecht binnen dit Perspectiefpact. Dus: heb je geldzorgen? Blijf er niet mee rondlopen, maar ga op zoek naar de aanpak die bij je past via https://www.rotterdam.nl/werken-leren/perspectiefpact/.