Direct naar content
Logo Rotterdam staat om jou te springen, ga naar de voorpagina

Sport

In Rotterdam kun je sporten bij een sportvereniging of sportschool of meedoen met een bootcamp. In groepsverband sporten werkt motiverend én je leert nieuwe mensen kennen. Sport je liever alleen? Pak de fiets of trek je hardloopschoenen aan en laat je aanmoedigen door de drukte van de Coolsingel of vind de rust in het Kralingse Bos.

Studentensportvereniging

Er zijn verschillende studentensportverenigingen waar je sport combineert met de gezelligheid van een studentenvereniging. Wist je dat de Erasmus Universiteit een eigen sportvereniging, Erasmus Sport, heeft?

Sportscholen

Zowel in het centrum als in de andere 26 wijken van Rotterdam vind je diverse sportscholen, in verschillende prijsklassen. Zo sport je ‘low budget’ bij Basic Fit of Fit4free. Hier heb je met het basisabonnement toegang tot de gym en volg je gratis virtuele groepslessen in de club of thuis. Bij David Lloyd Clubs is het sportaanbod binnen één club breder, met gym, squashbaan, tennis, zwembad en wellness.

Lees meer over sporten in je vrije tijd in Rotterdam op de website van de gemeente.

Tip! Informeer ook eens binnen jouw school of universiteit naar studentenkorting bij een sportclub of vereniging.


Let op: door Corona is het mogelijk dat een sportclub of vereniging maatregelen treft. Informeer daarom goed naar de voorwaarden binnen de sportclub of vereniging via website, social media-kanalen of klantenservice van de club of vereniging.