Direct naar content
Logo Rotterdam staat om jou te springen, ga naar de voorpagina

Talentontwikkeling

Herken je de momenten dat je ergens mee bezig bent, de tijd om je heen vergeet, de energie stroomt, en je voldoening ervaart? Dat zijn momenten dat je bezig bent met jouw talenten. Want talent gaat over dat wat jou van nature makkelijk afgaat, waar je blij en gelukkig van wordt.

Als je vanuit dit gevoel je studie kiest dan studeer je makkelijker, ervaar je minder druk en is de kans groter dat jij je studie met plezier en voldoening af zult ronden.

Het ontdekken van je talenten geeft je rust en plezier in je leven en je begrijpt veel beter wie je bent, het geeft je een taal om te omschrijven aan anderen wat je nodig hebt in je werk en in je leven. Het geeft je vertrouwen, energie en richting.

Talent ontdekken is één ding, er iets mee doen is iets anders want je hebt daarbij een omgeving nodig waar je jouw talenten kan inzetten én ontwikkelen. Dan ben jij op je best, zit je letterlijk en figuurlijk op je plek en ben je van toegevoegde waarde voor de organisatie. Iedereen heeft meerdere talenten dus ook jij ook al (h)erken je ze misschien nog niet.  

Talentontwikkeling gaat over jouw zoektocht naar jezelf, het ontdekken van jouw karakter, jouw identiteit, jouw authenticiteit, jouw persoonlijke -en professionele groei. En dus gaat het om jouw leven. Deze ontdekkingstocht hoef je niet alleen te doen, daar zijn professionals en instrumenten voor die jou hierbij kunnen helpen. Dit komt jou ten goede, de maatschappij en de stad Rotterdam. Bekijk de onderstaande links voor meer informatie: